Kleinschalig groots.

Wij zijn Jean-Marie (37 jaar) en Nathalie (36 jaar) Lok, wonen in Koudekerk aan den Rijn en wij zijn bijna 18 jaar samen waarvan ook bijna 8 jaar getrouwd. Wij hebben een zoon van 16 jaar en een dochter van 11 jaar. Op dit moment wonen er tevens 5 jongens van 12 tot 17 jaar bij ons in het gezin en in de studio's en daarnaast bieden wij momenteel plek voor een tijdelijke crisisplaatsing. In 2017 zijn wij officieel een gezinshuis geworden. Eerst verbonden aan Stichting Driestroom en sinds januari 2022 verbonden aan Gezinshuis.com als zelfstandig opererend gezinshuis. Wij werken in principe met elke mogelijke gemeente/instantie in Nederland.

 

Wij zijn zelf opgegroeid in Alphen a/d Rijn en hebben daarna in Den Haag, Langeraar, Ter Aar en wederom in Alphen gewoond alvorens we ons Gezinshuis zijn begonnen. Onze passie voor de zorg voor kinderen is jaren geleden begonnen en is inmiddels een groot deel van ons leven geworden!

 

Onze werkwijze

Wij proberen een zo gewoon mogelijk gezinsleven te leven met zijn allen, waarin gelachen en gehuild kan worden, maar uiteraard met een (onopvallend) professioneel karakter. De kinderen die bij ons inwonen vormen een gelijkwaardig onderdeel van ons gezin en worden ook zo behandeld. Aanvullende zorg wordt uiteraard in nauwgezet overleg met het zorgkader extern ingezet, om zo in combinatie met onze eigen inzet de voorgestelde doelen te bereiken en de kinderen uiteindelijk voor te bereiden op zelfstandigheid na de puberteit.

 

Heb je hier een vraag over? Schroom niet om met ons contact op te nemen!