Kleinschalig groots.

Wij zijn Jean-Marie (36 jaar) en Nathalie (35 jaar) Lok, wonen in Alphen aan den Rijn en wij zijn meer dan 15 jaar samen waarvan ruim 5 jaar getrouwd. Milan is onze zoon van 15 jaar en Merette is onze dochter van 10 jaar. Op dit moment wonen er 4 jongens en meiden van 12 tot 17 jaar bij ons in het gezin.

 

Wij zijn zelf opgegroeid in Alphen a/d Rijn en hebben daarna in Den Haag, Langeraar en Ter Aar gewoond alvorens we ons Gezinshuis zijn begonnen. Onze passie voor de zorg voor kinderen is jaren geleden begonnen en is inmiddels een groot deel van ons leven geworden!

 

Onze werkwijze

Wij proberen een zo gewoon mogelijk gezinsleven te leven met zijn allen, waarin gelachen en gehuild kan worden, maar uiteraard met een (onopvallend) professioneel karakter. De kinderen die bij ons inwonen vormen een gelijkwaardig onderdeel van ons gezin en worden ook zo behandeld. Aanvullende zorg wordt uiteraard in nauwgezet overleg met het zorgkader extern ingezet, om zo in combinatie met onze eigen inzet de voorgestelde doelen te bereiken en de kinderen uiteindelijk voor te bereiden op zelfstandigheid na de puberteit.

 

Heb je hier een vraag over? Schroom niet om met ons contact op te nemen!