Kleinschalig groots.

Wij zijn Jean-Marie (39 jaar) en Nathalie (38 jaar) Lok, wonen in Koudekerk aan den Rijn en wij zijn meer dan 19 jaar samen waarvan ook 9 jaar getrouwd. Wij hebben een zoon van 18 jaar en een dochter van 13 jaar. Na enkele jaren pleegzorg geboden te hebben zijn wij in 2017 officieel een gezinshuis geworden, met als bedrijfsvorm VOF.  Van 2017 t/m 2021 verbonden aan Stichting Driestroom, maar sinds 2022 verbonden aan Gezinshuis.com als zelfstandig opererend gezinshuis. 

 

Persoonlijk

Wij zijn zelf opgegroeid in Alphen a/d Rijn en hebben daarna in Den Haag, Langeraar, Ter Aar en wederom in Alphen gewoond alvorens we ons gezinshuis zijn begonnen. Nathalie houdt ervan om mensen te kunnen helpen, met familie/vrienden af te spreken, te tuinieren, volleyballen en Netflix kijken. Op vakantie gaan is ook een hele grote passie van haar! Jean-Marie houdt heel erg van voetbal (kijken), ondernemen, auto's en met jongeren werken aan hun toekomst.

Onze passie voor de zorg voor kinderen is jaren geleden begonnen en is inmiddels een groot deel van ons leven geworden!

 

Onze werkwijze

Wij proberen een zo gewoon mogelijk gezinsleven te leven met zijn allen, waarin gelachen en gehuild kan worden, maar uiteraard met een (onopvallend) professioneel karakter. De kinderen die bij ons inwonen vormen een gelijkwaardig onderdeel van ons gezin en worden ook zo behandeld. Aanvullende zorg wordt uiteraard in nauwgezet overleg met het zorgkader extern ingezet, om zo in combinatie met onze eigen inzet de voorgestelde doelen te bereiken en de kinderen uiteindelijk voor te bereiden op zelfstandigheid na de puberteit.

 

Heb je hier een vraag over? Schroom niet om met ons contact op te nemen!

 

Huidige samenstelling

Op dit moment woont er een meisje van 15 jaar bij ons in huis en wonen er in onze studio's 4 jongeren van 18 tot 20 jaar. 

Wij hebben 1 crisisplek beschikbaar voor een kind tussen de 6 en 10 jaar oud. 

 

Gemeentes en zorgaanbieders

Omdat wij voornamelijk zelfstandig te werk gaan, is het bij ons mogelijk om met elke gemeente samen te werken. Wij werken dus ook niet met een of meerdere vaste zorgaanbieders.